Home › Livros › Saúde, Esporte e Lazer › Gastronomia e Culinária
Autor: Eric Treuille | Anna Del Conte
Editora: Dorling Kindersley
PREVISÃO DE POSTAGEM: Até 110 dias úteis.
Não consta quantidade deste produto em nossos estoques.
Poderá ser importado mediante checagem prévia de disponibilidade.
R$ 78,90
em até 3x sem juros
Cook up classic sauces like pesto and puttanesca, quick options like tuna with lemon and capers and sauces to impress such as scallops with crème fraîche and dill.Discover which pasta works best with which sauce and learn the ten commandments for guaranteed success. Fuss-free recipes are arranged by ingredient so you can choose according to what’s in your cupboard. Plus, they’re sign-posted as no-cook, quick-cook, or slow-cook so you know at a glance which fits your life. Menu ideas with think-ahead tips help you prepare and plan.Forget ready-made meals, change the way you cook pasta forever and learn to whip up fast, fresh and fabulous sauce in the time it takes to boil water.
Título: Pasta: Every Way For Every Day
ISBN: 9781405332095
Idioma: Inglês
Encadernação: Capa dura
Formato: 20x 24
Páginas: 168
Ano copyright: 2000
Coleção:
Ano de edição: 2008
Edição: 1ª
Região:
Idioma:
Legenda:
País de produção:
Formato de tela:
Áudio Original:
Tempo de Duração:
Quantidade de discos:
Selo:
Código:
Autor: Eric Treuille | Anna Del Conte