What is cooking: the action cooking, the result cuisine

Autor: Ferran Adria
Editora: Phaidon

PREVISÃO DE POSTAGEM: Até 110 dias úteis.
Não consta quantidade deste produto em nossos estoques.
Poderá ser importado mediante checagem prévia de disponibilidade.

R$ 925,90

em até 3x sem juros

Adicionar
à sacola


Entrega

Entrega = postagem + transporte, pesquise para seu CEP:

Sinopse

For groundbreaking chefs such as Ferran Adriá, cooking has reached a level of complexity where science, chemistry, and technology intersect with immense creativity and imagination. Adriá's latest 'Sapiens' volume takes readers on a compelling journey to better understand the relationship between the human race and the process of preparing food. Packed with images from Adriá's legendary restaurant elBulli, his unique personal sketches, and explanatory diagrams that are used in his lectures, this book revolutionizes the way we look at how we prepare what we eat.

Dados

Título: What Is Cooking: The Action Cooking, The Result Cuisine

ISBN: 9781838661335

Idioma: Inglês

Encadernação: Capa dura

Ano copyright: 2020

Ano de edição: 2020

Edição:

Participantes

Autor: Ferran Adria