Unelaborated products: definition and classification

Autor: Ferran Adria
Editora: Phaidon

PREVISÃO DE POSTAGEM: Até 110 dias úteis.
Não consta quantidade deste produto em nossos estoques.
Poderá ser importado mediante checagem prévia de disponibilidade.

R$ 925,90

em até 3x sem juros

Adicionar
à sacola


Entrega

Entrega = postagem + transporte, pesquise para seu CEP:

Sinopse

A comprehensive analysis of the materials that form the foundation of all cuisine from Ferran Adrià’s elBullifoundationThis rigorous encyclopedic volume, compiled by the experts at legendary chef Ferran Adrià’s elBullifoundation, is a deep dive into unprocessed and uncooked culinary products that explores why identifying, classifying, and categorizing them is helpful in a simple, practical way. Guided by the unique ‘Sapiens’ methodology and following in the footsteps of What is Cooking and The Origins of Cooking, this valuable reference redefines the way we look at – and how we prepare – what we eat.

Dados

Título: Unelaborated Products: Definition And Classification

ISBN: 9781838663667

Idioma: Inglês

Encadernação: Capa dura

Ano de edição: 2021

Edição:

Participantes

Autor: Ferran Adria