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Autor: Maxine Clark
Editora: Ryland Peters & Small
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The secret to creating the perfect salad is to use simple, fresh, high-quality ingredients - something the Italians understand very well. Take a juicy red tomato, a slice of creamy buffalo mozzarella, a handful of pungent basil leaves, and add a drizzle of golden olive oil and you have the classic Insalata Caprese. Use the best ingredients to create Orange and Bitter Lettuce Salad with Tomato and Olive Dressing or Panzanella, a Tuscan bread and vegetable salad. Some of Italy's best-known salads include fish and seafood - try Tuna, Cranberry Bean, and Red Onion Salad with Parsley Dressing or Mixed Seafood Salad - and the country's traditional meat products make any salad special.
Título: Italian Salads
ISBN: 9781845971335
Idioma: Inglês
Encadernação: Capa dura
Formato: 20 x 19,5
Páginas: 64
Ano copyright: 2006
Coleção:
Ano de edição: 2006
Edição: 1ª
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Autor: Maxine Clark