We are the weather: saving the planet begins at breakfast

Autor: Jonathan Safran Foer
Editora: PICADOR (USA)

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Sinopse

In We Are the Weather, Jonathan Safran Foer explores the central global dilemma of our time in a surprising, deeply personal, and urgent new way.Some people reject the fact, overwhelmingly supported by scientists, that our planet is warming because of human activity. But do those of us who accept the reality of human-caused climate change truly believe it? If we did, surely we would be roused to act on what we know.Will future generations distinguish between those who didn't believe in the science of global warming and those who said they accepted the science but failed to change their lives in response?The task of saving the planet will involve a great reckoning with ourselves-with our all-too-human reluctance to sacrifice immediate comfort for the sake of the future. We have, he reveals, turned our planet into a farm for growing animal products, and the consequences are catastrophic. Only collective action will save our home and way of life.And it all starts with what we eat-and don't eat-for breakfast.

Dados

Título: We Are The Weather: Saving The Planet Begins At Breakfast

ISBN: 9781250757975

Idioma: Inglês

Encadernação: Brochura

Páginas: 288

Ano de edição: 2020

Edição:

Participantes

Autor: Jonathan Safran Foer

Autor

JONATHAN SAFRAN FOER

Jonathan Safran Foer nasceu em Washington e é graduado em Princeton, com licenciatura em filosofia. Tanto a não-ficção quanto a ficção que escreve sempre abordam temas atuais, em consonância com as grandes discussões em pauta. Já escreveu outros livros sobre comportamento humano e sobre a indústria que explora os animais, e seu livro “Tudo se Ilumina” ganhou dois prêmios, o National Jewish Award Book em 2001 e o Guardian First Book Award em 2002. Segue uma dieta baseada no vegetarianismo desde os dez anos, e seu livro “Comer Animais” aborda os problemas associados ao consumo de carne industrializada sob um ponto de vista ético.