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Autor: Anthony Bourdain
Editora: Bloomsbury
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A lot has changed since "Kitchen Confidential" - for the subculture of chefs and cooks, for the restaurant business - and for Anthony Bourdain. "Medium Raw" explores these changes, moving back and forth from the author's bad old days to the present. Tracking his own strange and unexpected voyage from journeyman cook to globe-travelling professional eater and drinker, Bourdain compares and contrasts what he's seen and what he's seeing, pausing along the way for a series of confessions, rants, investigations, and interrogations of some of the most controversial figures in food. And always he returns to the question: 'Why cook?' Or the harder one to answer: 'Why cook well?'. Beginning with a secret and highly illegal after-hours gathering of powerful chefs he compares to a Mafia summit, Bourdain, in his distinctive, no-holds-barred style, cuts to the bone on every subject he tackles.
Título: Medium Raw: A Bloody Valentine To The World Of Food And The People Who Cook
ISBN: 9781408809341
Idioma: Inglês
Encadernação: Brochura
Formato: 15 x 23
Páginas: 281
Ano copyright: 2010
Coleção:
Ano de edição: 2010
Edição: 1ª
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Autor: Anthony Bourdain
Anthony Bourdain nasceu em Nova York em 1956. Depois de exercer todas as tarefas em um restaurante, hoje é chefe executivo da brasserie Les Halles, em Nova York. Escreveu os romances Bone in the throat e Gone bamboo, além de Typhoid Mary (história verídica de uma cozinheira que disseminou febre tifóide em Nova York no início do século XX), antes de lançar seu grande sucesso, Cozinha confidencial, e Em busca do prato perfeito, livro de viagens gastronômicas.