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Autor: Jean-Anthelme Brillat-Savarin
Editora: Penguin Usa
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ABOUT THE PHYSIOLOGY OF TASTEA delightful and hilarious classic about the joys of the table, The Physiology of Taste is the most famous book about food ever written. First published in France in 1825 and continuously in print ever since, Jean Anthelme Brillat-Savarin’s masterpiece is a historical, philosophical, and epicurean collection of recipes, reflections, and anecdotes on everything and anything gastronomical. Brillat-Savarin—who famously stated “Tell me what you eat and I shall tell you what you are”—shrewdly expounds upon culinary matters that still resonate today, from the rise of the destination restaurant to matters of diet and weight, and in M. F. K. Fisher, whose commentary is both brilliant and amusing, he has an editor with a sensitivity and wit to match his own.
Título: The physiology of taste
ISBN: 9780307390370
Idioma: Inglês
Encadernação: Brochura
Formato: 20 x 13
Páginas: 464
Ano copyright:
Coleção: Vintage Classics
Ano de edição: 2011
Edição: 1ª
Região:
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Legenda:
País de produção:
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Áudio Original:
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Bill Buford Nasceu em Baton Rouge, Louisiana, em 1954, e estudou literatura na Universidade da Califórnia em Berkeley e no Kings College, em Cambridge, Inglaterra. Foi editor-chefe durante dezesseis anos da prestigiosa revista literária Granta e editor de ficção por oito anos da New Yorker, da qual é atualmente colaborador fixo.