Home › Livros › Saúde, Esporte e Lazer › Gastronomia e Culinária
Autor: Michel Roux
Editora: Quadrille
PREVISÃO DE POSTAGEM: Até 110 dias úteis.
Não consta quantidade deste produto em nossos estoques.
Poderá ser importado mediante checagem prévia de disponibilidade.
R$ 156,90
em até 3x sem juros
Sauces have always played an important role in cooking. They complement and enhance so many foods, adding nuances of flavour and taking dishes to new heights. With his wealth of culinary knowledge, Michel Roux is recognised as a master at the art of sauce-making.This comprehensive collection of over 200 sauces has attained classic status as the essential guide in every good cook's kitchen. The techniques and methods of sauce making are explained simply and clearly, many illustrated with step-by-step instructions and photographs. A comprehensive directory which recommends the best sauces for key dishes and ingredients is also included.
Título: Sauces: Savoury & Sweet
ISBN: 9781787134744
Idioma: Inglês
Encadernação: Brochura
Formato: 16 x 21
Páginas: 304
Ano copyright:
Coleção:
Ano de edição: 2019
Edição: 1ª
Região:
Idioma:
Legenda:
País de produção:
Formato de tela:
Áudio Original:
Tempo de Duração:
Quantidade de discos:
Selo:
Código:
Autor: Michel Roux