Anthony bourdain's les halles cookbook: strategies, recipes and techniques of classic bistrot

Autor: Anthony Bourdain
Editora: Bloomsbury

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Sinopse

No one writes about food or cooking quite like Anthony Bourdain. In his books Kitchen Confidential and A Cook's Tour, Bourdain captivated readers all over the world with his gritty, action-packed tales of the kitchen. Now he brings his inimitable style and energy to Anthony Bourdain's Les Halles Cookbook. It features over a hundred mouth watering recipes from lobster bisque to cassoulet, and from boeuf bourguignon to creme brulee, all from Anthony's own restaurant, the Brasserie Les Halles in New York. Also including Anthony's words of wisdom and general principles, this is guaranteed to be as much a good read as a guide to cooking up a storm in the kitchen.

Dados

Título: Anthony Bourdain's Les Halles Cookbook: Strategies, Recipes And Techniques Of Classic Bistrot

ISBN: 9780747580126

Idioma: Inglês

Encadernação: Brochura

Formato: 17,5 x 23,5

Páginas: 304

Ano copyright: 2004

Ano de edição: 2006

Edição:

Participantes

Autor: Anthony Bourdain

Autor

ANTHONY BOURDAIN

Anthony Bourdain nasceu em Nova York em 1956. Depois de exercer todas as tarefas em um restaurante, hoje é chefe executivo da brasserie Les Halles, em Nova York. Escreveu os romances Bone in the throat e Gone bamboo, além de Typhoid Mary (história verídica de uma cozinheira que disseminou febre tifóide em Nova York no início do século XX), antes de lançar seu grande sucesso, Cozinha confidencial, e Em busca do prato perfeito, livro de viagens gastronômicas.