Livraria da Travessa

Livros  Saúde, Esporte e Lazer Gastronomia e Culinária

WHAT TO COOK AND HOW TO COOK IT



AUTOR: Jane Hornby
EDITORA : Phaidon| Saiba Mais…
produto disponível
Por: R$ 230,90 Em até 3x sem juros
Adicionar
à sacola
OBJETO
DE DESEJO

The ultimate step-by-step book for anyone who wants to cook their favourite meal to perfection, suitable for everyone from beginners to keen cooks.
100 clear and simple recipes for everyone’s favourite dishes, from spaghetti carbonara to the perfect roast chicken or prawn pad thai.
Clearly illustrated with over 800 photographs showing the steps and ingredients for each recipe.
From breakfasts and brunches to sharing plates, main courses and delicious desserts, the book creates the perfect repertoire for everyday cooking and entertaining.

Leia mais…

  

MAIS VENDIDOS EM GASTRONOMIA E CULINÁRIA

CARMEN E ANTONIA: DUAS GERAÇOES A MESA CARMEN E ANTO ... Antonia Frering R$ 249,00
R$ 249,00
ERVAS E ESPECIARIAS: COMO DEIXAR A COMIDA MAIS SABOROSA ERVAS E ESPEC ... Rita Lobo R$ 99,00
R$ 99,00
AS MENTIRAS DA NONNA: COMO O MARKETING INVENTOU A COZINHA ITALIANA AS MENTIRAS D ... Alberto Grandi R$ 79,90
R$ 79,90
COMIDA COMUM COMIDA COMUM Neide Rigo R$ 59,90
R$ 59,90
PANELINHA: RECEITAS QUE FUNCIONAM PANELINHA: RE ... Rita Lobo de: R$ 200,00
por: R$ 170,00

DADOS DO PRODUTO



título : What to cook and how to cook it

isbn : 9780714859019
idioma : Inglês
encadernação : Capa dura
formato : 23 x 27,5
páginas : 415
ano de edição : 2010
ano copyright : 2010
edição :

AUTOR : Jane Hornby

COMPARTILHE SUA OPINIÃO


   
*